top of page

Food Group

Public·165 members

Usuwanie zaworu EGR Jako kierowca z wieloletnim doświadczeniem wiem, że warto dbać o samochód w sprawdzonym miejscu, a Chip Tuning Avto w Krakowie to serwis, który naprawdę zasługuje na zaufanie. Zdecydowałem się na usuwanie zaworu EGR https://chiptuning-avto.pl/usuwanie-zaworu-egr-krakow bo auto zaczęło tracić moc i pojawiały się błędy na desce rozdzielczej, a tutaj zrobili to błyskawicznie, w niecałą godzinę. Co ważne, cena była bardzo atrakcyjna, a dodatkowo dostałem darmową diagnostykę, co pozwoliło mi mieć pełny obraz stanu mojego silnika. Fachowcy wiedzą, co robią, a ich podejście do klienta jest uczciwe i profesjonalne – wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione, bez naciągania na niepotrzebne naprawy. Auto po wyłączeniu EGR chodzi znacznie lepiej, odzyskało dynamikę i nie mam już problemów z kopceniem czy spadkiem mocy. Polecam każdemu, kto szuka solidnego warsztatu w Krakowie – Chip Tuning Avto to gwarancja jakości i spokoju na dłużej.

Members

• Поразительный Результат
    Поразительный Результат
  • haji khatri
    haji khatri
  • bopahabopaha
    bopaha
  • Promise Love
    Promise Love
Group Page: Groups_SingleGroup

Subscribe Form

Thanks for submitting!

©2021 by St. Louis Bad 2 The Bone BBQ and Catering. Proudly created with Wix.com

bottom of page