Реставрація терасної дошки
Терасу ми будували кілька років тому, і тоді я вирішив не економити — вибрав якісну дерев’яну дошку, натуральну, з красивим відтінком. Але, як показала практика, навіть найкраща деревина з часом потребує догляду. Дощі, сонце, перепади температур — усе це не могло не вплинути на зовнішній вигляд. Дошка потьмяніла, з’явилися дрібні подряпини та втратився той самий «вау»-ефект.
Спершу думав усе демонтувати та класти нову, але порахував витрати — і зрозумів, що це не найрозумніше рішення. Тоді почав шукати, хто займається професійним відновленням. І випадково натрапив на компанію Terassa, - виявилося, що вони можуть зробити реставрацію терасної дошки. Тут — прямо на сайті є вся інформація, а спеціалісти пояснили, як усе буде проходити.
Мені сподобалося, що вони працюють з різними типами терасної дошки, враховують ступінь зносу й підбирають індивідуальний підхід. Після реставрації моя тераса буквально засяяла — колір насичений, поверхня гладенька, а зовнішній вигляд не гірший, ніж був одразу після монтажу.
Зараз я з упевненістю можу сказати, що реставрація — це чудова альтернатива повній заміні. І якщо обирати, кому довірити цей процес — рекомендую звертатися в Terassa. Хлопці знають свою справу і реально економлять ваші гроші та нерви.